Лос Анджелис

Добре дошли в Лос Анджелис
 
ИндексPortalВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Бара "Night Beach"

Go down 
АвторСъобщение
Катерина Браун

avatar

Брой мнения : 63
Join date : 18.11.2010

ПисанеЗаглавие: Бара "Night Beach"   Пет Ное 19, 2010 7:21 amНощта осветява топли пясък, а ти танцуваш по него на фона на дивата музика. Тя се вихри в средата на купона в бар "Night Beach". Щурей и полудей, но се отбий тук за екзотична напитка. Защото тук се продават най-невероятните.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Катерина Браун

avatar

Брой мнения : 63
Join date : 18.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Нед Ное 21, 2010 2:42 am

- Е, на къде сме сега? - попита ме Джена.
Аз сериозно се замислих, макар че много не можех да мисля сега, но набързо изрекох:
- Бара "Night Beach".
Джена ме погледна, после кимна и двете тръгнахме.
Там не липсваха хора. Музиката трещеше, а морето бушуваше. Страхотна музика. Когато си поръчахме нещо, изведнъж всички ни обградиха и искаха автографи. Ние бързахме да приключим с тях, че да се развихрим малко.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ребека Ричардсън
Актриса
avatar

Брой мнения : 27
Join date : 23.11.2010
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Чет Ное 25, 2010 8:24 am

Исках да изляза от вкъщи, беше ми скучно. Колко сранно звучи, нали... За човек, свикнал да няма нищо, изведнъж сдобил се с твърде много... Е, вече му бях свикнала.
Обляках сладко небесносиньо потниче, къси дънкови панталони и чехли, разбира се в тон. Оставих косата си пусната и сложих само спирала. Не исках да се набивам на очи. Сега ми трябваха само папараци. Тези хора ме вбесяваха, междо другото.
Не знаех къде искам да отида, но тръгнах пеша. Една лимозина щеше да направи точно това което се опитвах да избегна. Взех си една дъвка и небрежно започнах да я дъвча. На къде да тръгна? На къде да тръгна? Към плажа? И защо не? Добре, натам!
Тръгнах по малка уличка и се заоглеждах. Навсякъде мигаха лампи, свееха рекламни табла, с цел да покажат колко е хубава стоката в тези магазинчета. Стана ми смешно као се замислих-всички те се бореха да оцелеят, имаха огромна конкуренция... Ето защо им оставяше само да се рекламират.
Неусетно започнах да чувам плисъците на вълните. Наближавах плажа. Дори вече намирисвах океана. Видях познатите стълбички, които водеха към водата. Събух обувките си, хванах ги в ръка и се затичах надолу. Пясъка беше студен, но още се усещаше, че цял ден слънцето го е огрявало. Влачех краката си като оставях дълги следи след себе си. Скоро водата беше на крачка от мен.
Започнах да ходя по брега, а топлите вълни заливаха краката ми и си отиваха. Бризът подмяташе косите ми и те галеха раменете ми. Така вървях замечтано, опивайки да не мизля за нищо, когато в периферията на зрението си забелязах ярка светлина. Ооо! Това беше "Night Beach"-обичах това място! Поутупах се и се запътих бавно на там. Колкото повече се приближавах, толкова по-силно се чуваше гърмяшата музика отвътре. Нямах търпение да вляза и да пийна нещо. Определено имах нужда. Не знаех защо, но просто това чувство беше ме обзело.
Вътре имаше много народ, но силно впечатление ми направи голяма група от врещящи...хммм... хора. Те всички се блъскаха. За какво ли пък? Реших и аз да се набутам при тях, така по течението, да съм отново нормална. Но... ами не се получи...
Един от тази групичка, който тикаше тефтера си напред, обърна поглед към мен и за съжаление...позна ме.
-Това е Ребека Ричардсън!-извика и всички ме погледнаха. Аз се оплаших, но въпреки опитите ми да се измъкна, те ме избутваха навътре, към центара на блъсканицата. Там на столовете на бара видях, Джена Браун и Катерина Браун. (Съжалявам за това.) И естествено бях наместена до тях. Започнаха да ми тикат всеъзможни неща в ръцете. Межу това, успях само да погледна умилително момичетата.

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Катерина Браун

avatar

Брой мнения : 63
Join date : 18.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Пет Ное 26, 2010 5:17 am

Папараците, репортерите и лудите фенове постоянно вадеха тефтерите си и химикалките си и ни ги набутваха. По едно време тълпата се разцепи на две и набутаха едно момиче при нас. Хм... явно беше известна, но аз не се сещах коя е. Хората още по-ужесточено започнаха да се блъскат, а аз на спокойствие не можех да си допия шейка. Накрая един полудял фен скочи (мъж, някаде с 3 години по-голям от мен). Беше с тъмно руса коса и сини очи. Беше само по панталони и фигурата му беше доста яка. Явно току що излизаше от водата, защото бицепсите му блестяха. Та той скочи и ме целуна. Не можах да се отлепя за него. Един от папараците снимаше, а сестра ми и другото момиче скруваха камерите, за да не ни хванат. Аз най-накрая го избутах и станах от стола си.
- Абе, идиот, какво ти става??? На ниво съм да ти залепя шамар и нямам нищо против да го направя. - след това му залепих един (и за мое щастие папараците го уловиха). После се обърнах към другите и казах: - Сега се разкарайте! Тук сме аз, сестра ми и... - обърнах се към нея: - Как се казваш?
- Ребека.
- ... И Ребека и не сме излезнали, за да цъфнем по списанията. Тук сме да се веселим, така че се разкарайте иначе ще ви съдя за всеки долар, който имате!
Изненадващо, но факт! Всички се разкараха. Аз най-накрая отпих от питието си. После се обърнах към Ребека:
- Изинявай, ако съм провалила имиджа ти, но наистина си нямам бегла предства коя си. Дано не си се разсърдила!?
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ребека Ричардсън
Актриса
avatar

Брой мнения : 27
Join date : 23.11.2010
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Пет Ное 26, 2010 8:38 am

Тя не беше ме познала-чудесно! Но защо онзи проклетник успя? Реших да и се обясня.
-Ами, аз съм нова в бранша, но предполагам си ме виждала. Не ме познаваш без грим.-засмях се. Бях обедена, че ме е виждала, просто защото се бях снемала в малко, но нашумели филми. И да, грима си играеше добре ролята. Колко странно, нали? Малко от него и си съвсем различна...
Нямаше как да не забележа как Катерина успя да разкара папараците. Чудно беше, че успя да изгони тези хиени.
-Е, вие какво правите тук?-попитах като се огледах наоколо. Загледах се в едно момиче, разгръщащо списание. Незнайно как забелязах своя снимка на една от страниците. Без да чакам отговора на въпроса си, тръгнах към четящото момиче.
-Хей, би ли ми дала за малко списанието?
-О, ти си...
-Да!-сложих пръст на устата си, а тя само посочи снимката ми. После каза
-Разбира се!-И ми връчи четивото си.
Върнах се при момичетата и им показах снимката. Ако не ме познаеха и сега...
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Катерина Браун

avatar

Брой мнения : 63
Join date : 18.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Пет Ное 26, 2010 11:59 pm

Като гръмотевица, Ребека изхвърча нанякаде и после се върна. Несеше едно списание в ръцете си и ни го показа. Там имаше статия за нея. И невероятно как имаше статия за мен на другата страница.
- Я чакай малко... - извиках аз и загърнах списанието.
И двете ме погледнаха учудено, особено Ребека. Яно очакваше да разбер, че наистина е известна, но ми стана интересно как така, след като най-умело се крия, папараците са ме хванали.
- Сорри.... но тези идиоти са писали врели-некипели за мен....
Джена се засмя, а Ребека сам надзърна в списанието. Тогава реших да й покача самучувствието и върнах на предишната страница.
- Значи наистина си актриса. - тя погледна самодоволно. - Ще се радвам...- Джена ме погледна изпитателно. - Ще се радваме.... - поправих се аз. - да играем някаде заедно.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ребека Ричардсън
Актриса
avatar

Брой мнения : 27
Join date : 23.11.2010
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Съб Ное 27, 2010 8:50 am

Двете момичета изглеждаха добри. Поне по моята преценка, а аз, доколкото знам, имам такава. Стана ми смешно как Катерина се опита да ме утеши, че съм що-годе известна. Обаче аз си замълчах, понеже не исках да разбере, че знам, че никога не ме е чувала дори. Реших да сменя темата. Изтърсих едно "Наистина ли!?!", колкото се може по-любезно и върнах списанието на момичето.
-Е, ако може да се присъединя към вас...
-Разбира се!-отвърна Катерина, а Джена само кимна.
Завъртях се на столчето си и поръчах едно питие. После се извърнах към момичетата:
-Хмм... ами сега какво? Малко танци?-веднага разбрах, че са съгласни. Изгълтах набързо питието си, макар да не е практично да пиеш на екс толкова силен алкхол. Докато ставах обясних защо-Никога не знаеш какво могат да ти сложат в чашата докато те няма!-засмях се, а те ми отвърнаха със същото.
Станах и тялото ми започна плавно да следва музиката. Бяха пуснали хубава песен. Дори много я харесвах. Затова освен, че се разкърших, запонах беззвучно да пея, при което привлякох доста внимание. Дори едно момче застана почти срещу мен пеейки. Усмихнах се приветливо. Беше сладък.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Катерина Браун

avatar

Брой мнения : 63
Join date : 18.11.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Нед Ное 28, 2010 2:53 am

Музиката трещеше... Всички танцуваха. Телефона ми звъна. Извадих го и затворих. След пет минути пак звъннна. Ядосах се и пак затворих. Скоро пак звъна. Вдигнах, но никой не каза нещо. Затворих. Музиката продължаваше да бумти, а аз яко се забавлявах. След малко телефона ми пак звъна. Извадих картата и го метнах в морето. Всички ме изгледаха странно, особено сестра ми.
- Спокойно хора! И без друго щях да си купувам нов.
Партито се вихреше. Седнах на бара и си поръчах питие. Погледах часа си. Беше едва 3 часа сутринта. Не мислех да се прибирам, а и утре нямах планове, така че можех да си поспя до късно. Сестра ми реши да си тръгне. Прегърнахме се и тя отпраши. Останахме аз и Ребека.
- Искаш ли да идем у нас? - попитах я.

_________________
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Ребека Ричардсън
Актриса
avatar

Брой мнения : 27
Join date : 23.11.2010
Age : 21

ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   Съб Дек 04, 2010 3:34 am

-Да!-отвърнах.-Само изчакай... минутка-поръчах още едно питие. Този път обаче отпивах бавно, за да усетя вкуса му. Музиката бумтеше в ушите ми, даже в гърлото ми, когато преглъщах. Поторопвах с крак и се оглеждах насам-натам. Изведнъж като надигнах чашата, установих, че в нея няма нищо. Оставих я недоволно на бара и станах.
-Да вървим!

ПП: съжалявам, че е кратко, но исках и да започнеш Laughing
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Бара "Night Beach"   

Върнете се в началото Go down
 
Бара "Night Beach"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Лос Анджелис :: Los Angeles :: Плажовете-
Идете на: